Over ons
Natuurlijk !

Wij staan voor eerlijke producten. Meer aandacht mag gegeven worden aan producten die eerlijk en bewezen effectief zijn. Op de vorige pagina hebben wij een stukje geschreven over Tamanu Olie. Dit is een voorbeeld van een mooi product.

Echter moeten we wel uitkijken dat de originele Tamanu Olie gekocht wordt (Tamanu)

Geschreven wordt dat Tamanu Olie antibacteriƫle eigenschappen bevat. En dat klopt.

In mijn team hebben wij dit product onderzocht. Enkele voorbeelden:

Zodra er een klein wondje ontstond kwam er een druppel Tamanu Olie op. Genezing is best bijzonder. Dan acne, hoevaak wordt er geschreven 'geen olie toepassen'. Nou Tamanu Olie is 100% olie en het heeft een bijzonder effect bij mensen met een vettige huid en acne..het reinigt de porien diep en zorgt voor een gladder/droger aanzien. De acne ontstekingen worden tevens minder en zijn bij 10 testpersonen volledig verdwenen. Zij druppelen elke dag puur preventief.

Zodra de olie haar werk doet is het niet meer nodig om te druppelen. Je voelt en ziet het. Echt heel bijzonder aangezien wij hier eerst sceptisch over waren.

Dan zijn er nog veel meer voorbeelden van huidaandoeningen waarvoor we deze olie hebben toegepast. Een wratje bijvoorbeeld, hoe vervelend is dat onder je voet.

Plak elke dag een olie bestendige pleister met ruime hoeveelheid Tamanu Olie. De wrat wordt kleiner en kleiner..

Vraag een proefpakket op of een sample a 15ml dat volstaat al voor een tijdje.

Omdat je er weinig van nodig bent is de prijs meer dan acceptabel !